Chef-kok

Functie Vis- en vlees bakken; Groentegarnituren voorbereiden; Soepen en sauzen bereiden; Hoofd- en tussengerechten dresseren en doorgeven; Invenaris bijhouden van de koelkasten en diepvriesers; Je staat o.a. ook in voor het bereiden van maaltijden voor groepen van tot personen; Meehelpen met het schoonmaken van de keuken. Jouw profiel Ervaring als kok in de horeca is vereist. Motivatie is belangerijker dan diploma. Goede kennis van de HACCP normen. Bereid zijn om nieuwe dingen bij te leren. Kennis van Engels is een pluspunt. Je bent bekend met de Employersector. Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren Gerechten bereiden Gastronomische menu's Menu’s opsen
De tarieven voor gerechten opsen Gerechten bereiden Traditionele gerechten De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Aanbod Tijdelijk contract na goede resultaten optie vast. Niet via interim. Loon is bespreekbaar op basis van je ervaring. Contract van uur tot uur per week. Werkdagen zijn bespreekbaar, afhankelijk van bezetting van het restaurant en het Employer. Onmiddellijke opstart. We hebben vanaf / een nieuwe chef-kok nodig. Bij voorkeur start je al eerder op om je met de huidige kok in te werken. Mooie omgeving om te werken met parken en Employer met sterren uit de de eeuw. We zijn makkelijk bereikbaar, zowel met de wagen als met de bus. Innovatieve keuken. Solliciteren

Anouk of Nora


 


Chef-kok
2024-04-27 - 2024-05-28

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: MAASEIK
KAPELWEG 60
Land: België
Postal Code: 3680
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share